Hotel Villa Letan

Peroj 450
HR-52215 Vodnjan

Tel. +385 (0)52 521 006
Tel. +385 (0)52 521 009
Fax. +385 (0)52 521 090

Jezik / Language / Lingua / Sprache / язык
03.07.15.
Novosti

2. Istarski festival paste , Žminj, 03. i 04.7.2015.

"   Drugi Istarski festival pašte, nova gastronomska avantura posvećena makarunima, raviolima, pljukancima, fužima, krafima i drugoj pašti, održat će se 3. i 4. srpnja 2015. godine u Žminju ...

Program Gourmet Cooking Show-a Festivala...
Petak 3.7. i subota 4.7.2015. u večernjim satima od 18h na dalje...
 
 Petak,  03.07.2015

 18.00 – 24.00 h: "Štorije o domaćoj pašti" – predstavljanje istarskih ugostitelja u pripremi domaćih tjestenina (tri ugostitelja po dva sata kuhanja)

18.00 – 02.00 h: "Pašta i svašta" – domaće i strane pašte u tradicionalnoj i modernoj gastronomiji;  Cheff  Pino Kuhar, Igor Ciceran i Renato Plužarić

18.00 – 02.00 h: "Provokacije Cheff-a Roberta Perića – pašta i svašta" – Izlagači sajma, sponzori i prijatelji pašte zajedno s Cheff-om  Robertom Perićem pripremaju kreativna jela od tjestenina te stvaraju modernu i neobičnu priču o pašti.....

Radionica: 18-24h – nonice mjese i motaju domaće i strane  tjestenine

OPUSTI SE I UŽIVAJ:

Festivalski bar uz živu glazbu:

THE ROOMORS!

Subota, 04.07.2015

18.00 – 24.00 h: "Štorije o domaćoj pašti" – predstavljanje istarskih ugostitelja u pripremi umaka i tjestenina (tri ugostitelja po dva sata kuhanja)

18.00 – 02.00 h: "Pašta i svašta" – domaće i strane pašte u tradicionalnoj i modernoj gastronomiji;  Cheff-ovi Pino Kuhar, Igor Ciceran i Renato Plužarić

18.00 – 02.00 h: "Provokacije Cheff-a Roberta Perića – pašta i svašta" – Izlagači sajma, sponzori i prijatelji pašte zajedno s Cheff-om  Robertom Perićem pripremaju kreativna jela od tjestenina te stvaraju modernu i neobičnu priču o pašti.....

20.00 – 22.00 h: Mala istraživačka radionica LF Cateringa

Radionica: 18 - 24h – nonice mjese i motaju domaće i strane tjestenine

OPUSTI SE I UŽIVAJ:

Festivalski bar uz živu glazbu: COOL JAZZ QUARTET     "

 

 

Tekst preuzet sa FestivalPaste , pratite nas i na  facebooku