Hotel Villa Letan

Peroj 450
HR-52215 Vodnjan

Tel. +385 (0)52 521 006
Tel. +385 (0)52 521 009
Fax. +385 (0)52 521 090

Jezik / Language / Lingua / Sprache / язык

Novosti

18.06.2015.

" Danas je na pulskoj centralnoj tržnici Istrafešt od 10 do 13 sati. Gastronomska manifestacija koju organiziraju TZ Pula i Tržnica d.o.o. Pula. Od sutra, od petka 19. lipnja, ova manifestacija počinje i u večernjem izdanju uz glazbenu kulisu u izvedbi DJ-a od 20 do 23...Više informacija

12.06.2015.

Vrlo smo sretni i ponosni jos jednom od nagrada za kvalitetu, ovaj puta od naseg partnera Thomas Cook Group​ Priznanje “Proven Quality 2015” dodjeljuje se svake godine hotelima koji su svojim djelovanjem prepoznati kao najbolji hoteli unutar svoje kategorije na svom području...Više informacija

19.05.2015.

Najavljujemo „Istrafešt“ 21.05. do 11.06.2015. Pula, Trznica . Pozivamo vas da kusate tradicionalna istarska jela :- burger od boškarina s fritajom i povrćem - polpetine na broštulanom krumpiru s ružmarinom - njoki na žlicu s domaćim pestom i friganom pancetom i da se s nama...Više informacija

17.05.2015.

Par slikica sa svecane vecere na jos jednoj od predivnih istarskih stancija Više informacija

17.05.2015.

Iza nas je jos jedan catering , odradjen u nasem predivnom amfiteatru , Pulskoj Areni Više informacija

21.02.2015.

Brtonigla, 21.02.2015 I ove godine na Chocco wine festu u Brtonigli LF catering se predstavio sa svojim čokoladnim delicijama. Cheff Robert Perić pripremio je tri tipa lizalica s tamnom, mliječnom i bijelom čokoladom u kombinaciji s pistachiom, kokosom i šećerom u granulama. Od...Više informacija

11.11.2014.

Posjetite nas na danima mladog maslinovog ulja u Vodnjanu Tijekom dana : Domaća špeža u gastronomiji Istre - LF catering MALA GOURMET AKADEMIJA: „Za stolom sa chefom Robertom Perićem" Detaljan program na : DMMU2014Više informacija

02.04.2014.

" Nadolazeći uskrsni blagdani bili su light motiv druge dekonstrukcije i rekonstrukcije klasičnih jela istarske kuhinje s autorskim potpisom chefa Roberta Perića, koja je, nakon istarskih krafa, ovog puta iznjedrila fritaju s povrćem i pincu sa žavajonom. Već su zamamni...Više informacija

06.03.2014.

"  Rastaviti tradicionalni istarski recept na osnovne sastojke pa ga opet u maniri vrhunske gastronomije sastaviti u sasvim novi, moderni, izazov je kojim se pozabavio renomirani chef Robert Perić pripremajući nove delicije u LF restoranu hotela Villa Letan u Peroju....Više informacija

16.02.2014.

LF Catering i Chef Robert Perić na Chocco Wine festivalu u Brtonigli ...čokolatin s nadjevom od terana, krema od tartufa i čokolade, pralina s istarskim maslinovim uljem... godina je 1999, a mladi cheff Robert Perić ovim slatkim delicijama na završnom ispitu stječe prestižnu...Više informacija

Prikazujem rezultate 11 do 20 od ukupno 23