Hotel Villa Letan

Peroj 450
HR-52215 Vodnjan

Tel. +385 (0)52 521 006
Tel. +385 (0)52 521 009
Fax. +385 (0)52 521 090

Jezik / Language / Lingua / Sprache / язык

Hotel

Hotel Villa Letan**** nudi 54 jednokrevetne/dvokrevetne sobe i 5 apartmana.

Svaka soba ima balkon sa pogledom na more ili maslinike. Sve sobe i apartmani su stilski uređeni, opremljeni kvalitetnim i udobnim namještajem. LCD Tv (HR i satelitski programi), mini bar, telefon, Internet, SOS sustav, sustav za vatrodojavu, sef, klima uređaj i centralno grijanje u sklopu su svake smještajne jedinice.

Uz hotel je veliko otkriveno i natkriveno parkiralište. Pristupne staze prilagođene su osobama sa posebnim potrebama ili malom djecom. Nudimo vam poslugu u sobu, te usluge pranja i glačanja rublja.
Profesionalno osoblje je garancija da ćete kod nas provesti savršeni godišnji odmor.

Rezervacija


Restaurant

Hotelski restoran ima bogati a la carte jelovnik. U njegovoj ponudi prevladava istarska kuhinja – domaća jela za koja koristimo kvalitetne domaće sastojke - vino, maslinovo ulje, tartufe, istarski pršut, ombolo i kobasice. Uz našu istarsku kuhinju pripremamo i jela raznih svjetskih kuhinja. Naš ponos su jela od istarskog goveda - boškarina.

Za sportaše i rekreaciju nudimo vam najam bicikala. Istra ima atraktivne biciklističke staze koje privlače i profesionalne bicikliste. Također možete ljeti uživati  na našem vanjskom bazenu.

Za naše goste organiziramo izlete u NP Brijune, Fažanu, Vodnjan, Rovinj…