Hotel Villa Letan omogućava svu udobnost i prednosti bogato opremljenog hotela sa četiri zvjezdice. 

Nalazi se u Peroju, mirnom mediteranskom i turističkom naselju nadomak Vodnjana. Poznat je po proizvodnji jednog od najboljih maslinovog ulja na svijetu i ponosi se najvišim crkvenim zvonikom u Istri. U Peroju je moguće posjetiti fascinantnu izložbu sakralne umjetnosti i najveću kolekciju svetih neraspadnutih tijela za koje je vezana legenda o neobjašnjivoj iscjeliteljskoj moći. Nasuprot Peroja nalazi se Nacionalni park Brijuni, a od starog ribarskog naselja, Fažane, udaljen je samo 4 km. Pula je 12 km od Peroja, a najpoznatija je po rimskom Amfiteatru koji  zauzima šesto mjesto u svijetu po svojoj veličini.

Kao gosti našeg jedinstvenog hotela, doživjet ćete potpuni gastronomski doživljaj. Naša kuhinja će vam predstaviti tradicionalno nasljeđe u pripremanju istarskih jela, a restoranom hotela šire se mirisi najboljih autohtonih jela, svježe ribe, lokalnih vina, miris pršuta sušenog na buri i neodoljivih tartufa.

Nasuprot terasa u pojedinim sobama pruža se predivan pogled na otočje Brijuni i rovinjski arhipelag. Opuštajući se u predivnom ambijentu pored bazena ili ispod maslina našeg restorana doživjet ćete nezaboravne zalaske sunca uz ugođaj okupan blagim vjetrovima mediteranske klime. 

Dočekat će vas i bogati sportski program kako bi se u vama probudio avanturistički duh. Hotel posjeduje i konferencijsku dvoranu za održavanje poslovnih sastanaka i prezentacija.

Također, pristupna staza hotela prilagođena je osobama s invaliditetom.

Cijenjeni gosti, radujemo se vašem dolasku.